Monday, 30 December 2013

Welcome 2014


Assalamualaikum :)

Alhamdulillah. Dapat bernafas sehingga saat menulis di entri ini.
How time flies. Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2014.
Lama juga tak update blog. Last entri pada bulan Mac.
Nanti-nantilah update ya.
Sepanjang tahun 2013, ada suka ada duka.
Yang duka jadikan ia sebagai motivasi supaya kita jadi lebih kuat.
Yang suka jadikan ia sebagai hadiah untuk diri kerana berjaya melaksanakan sesuatu.
 
Semoga perkara yang baik-baik akan menjengah kita di tahun 2014 dan segala urusan akan dipermudahkan oleh Allah SWT.


Sumber gambar

Saya berpegang pada kata-kata ini.
"Allah adalah sebaik-baik perancang, maka Dia akan rancang dan berikan yang terbaik pada hamba-hambaNya."
 
2013. Momen indah.
Sudah konvo master dan dapat kerja. Alhamdulillah :))
 


Ada juga impian yang belum tercapai lagi. Ouchhh. Heeee. :p
InsyaAllah, berharap dapat dilaksanakan pada tahun 2014.
 
 
Wassalam.
 

Thursday, 7 March 2013

The Making of Course Brochure - Part 2


Assalamualaikum. :)


Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Mac. Pantas sungguh masa berlalu. Research project pun dah submit dan result exam pun dah dapat. Alhamdullilah. 

By the way, aku nak share lagi gambar-gambar untuk pembikinan course brochure untuk Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM. 

Selamat menjamu gambar :)

Mack, Is, Kaie dan Weena. Ehem-Ehem~~

Part ini paling suka sebab nampak bersahaja sangat~

Itu Mack!!

Tadaa~~



Terima kasih sudi membaca :)


Monday, 21 January 2013

The Making of Course Brochure - Part 1


Assalamualaikum. Hi :)


Alhamdullillah. Masih lagi bernafas. Oh ye. Entri pertama di tahun baru. Tinggal lagi beberapa hari nak masuk bulan Februari. Dipendekkan cerita, beberapa bulan yang lepas, aku dan kawan-kawan ada photoshoot untuk course brochure post-graduate untuk Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM. Kami feeling ala-ala model. Hehehe.


Enjoy the pictures :)

 Experimental Library. Bajet baca buku. Hehehe

 K.A.M.I

 Berjalan-jalan di pintu masuk utama UiTM Puncak Perdana

iPhone Mack!!

Kat tepi tangga pon boleh gelak okeyy~

p/s: Selamat tahun baru :)